Allergie informatie: Salade met brie en peer
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote zak gemengde sla naar keuze
- 4 halve peren uit blik
- 100 gram brie, flink gekoeld
- 10 halve walnoten, gehakt
- 10 druiven, gehalveerd
- voor de dressing:
- 1 borrelglas perensap
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel azijn
- peper
- zout
- 1 eetlepel amandelschaafsel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade met brie en peer
- Allergieen informatie