Allergie informatie: Praline van gerookte zalm met garnaaltjes, herfstsalade en kruidendressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gerookte zalm
- 150 gram garnaaltjes
- 100 gram gemengde salade
- 1 eidooier
- 1 sjalotje
- 10 gram boter
- 1 eetlepel gehakte kruiden
- ½ eetlepel witte wijn azijn
- 150 milliliter arachideolie
- Kruidendressing:
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- ½ deciliter witte wijn azijn
- ½ bosje peterselie
- ½ bosje selderij
- 3 deciliter arachideolie
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk