Allergie informatie: Pittige salade met gevulde kipfilets
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram kipgehakt
- 2 eetlepels koffieroom
- 20 gram monchou
- 1 eetlepel ananasjam
- 1 eetlepel geraspte kokos
- mespuntje sambal trassi
- zout
- 2 kipfilets à 150 gram
- boter om te bakken
- voor de salade:
- 0,5 spitskool ca 300 gram
- 3 eetlepels azijn
- 1 eetlepel ananasjam
- 1 theelepel sambal trassi
- zout
- 8 eetlepels olie
- 4 toefjes peterselie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Pittige salade met gevulde kipfilets
- Allergieen informatie