Allergie informatie: Pittige salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blikken kidneybonen (á 425 milliliter)
- 2 blikken mais (á 425 milliliter)
- 2 bosjes lente-ui
- 1 grote krop ijsbergsla
- 1 grote ui
- 500 milliliter chilisaus
- 3 eetlepels azijn
- 6 eetlepels olie
- zout
- peper
- suiker
- 200 gram kaas
- 1 zakje friet chips natural (100 gram)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Sellerie/notensalade
Met selleriesalade, bleekselderij en studentenhaver uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - alyk - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Pittige salade
- Allergieen informatie