Allergie informatie: Peultjessalade met feta en basilicum
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram pecannoten
- 6 eetlepel walnotenolie
- 3 eetlepel citroensap
- 1 theelepel grove mosterd
- 1 theelepel vloeibare honing
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 150 gram sugar snaps
- 150 gram haricots verts
- 150 gram peultjes
- 150 gram (verse) doperwten
- 2 takjes basilicum in grove stukken
- 150 feta verbrokkeld
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Peultjessalade met feta en basilicum
- Allergieen informatie