Allergie informatie: Pastasalade met tonijn, sperziebonen en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik tonijn op olie van 400 gram (alternatief gestoomde makreel of zalm uit blik)
- sap van 1 citroen
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge
- 250 gram pasta (biv. farfalle of fussili)
- 250 gram sperziebonen
- 2-3 geroosterde paprika's uit pot
- 8 zwarte olijven zonder pit
- 1 grote teen knoflook
- 1 rode ui
- zout en peper
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden (vers, gedroogd of diepvries)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Pastasalade met tonijn, sperziebonen en paprika
- Allergieen informatie