Allergie informatie: Mager waldorfsalade met scherpe kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1785 gram fijn gesneden rode kool
- 4 stengels bleekselderij, in plakjes
- 150 gram pittige light kaas in blokjes van 1 cm.
- 75 gram pitloze gehalveerde druiven
- 2 rode handappels, in kleine blokjes gesneden
- 1 citroen
- 1 krop romeinse bindsla, bladeren in stukken gescheurd
- 0,5 theelepel maanzaad
- gepelde walnoten, grof gehakt
- voor de dressing:
- 150 gram magere yoghurt
- witte wijn azijn
- zwarte peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Mager waldorfsalade met scherpe kaas
- Allergieen informatie