Allergie informatie: Lente salade met artisjokharten en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik artisjokharten
- 1 bakje waterkers
- 2 eetlepels klein gesneden bieslook
- 2 grote tomaten
- 100 gram geraspte kaas
- 50 gram hazelnoten of cashewnoten
- 3 eetlepels wijnazijn
- 3 eetlepels honing
- 3 eetlepels grove mosterd
- 20 centiliter notenolie
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Lente salade met artisjokharten en noten
- Allergieen informatie