Allergie informatie: Lauwwarme aardappelsalade met rode bietjes en roquefortkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram krielaardappeltjes
- 4 rode bietjes
- 200 gram roquefort kaas
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepe rode wijnazijn
- 1 koffielepel bruine suiker
- 4 eetlepels walnotenolie
- 70 gram grof gehakte en geroosterd walnoten
- 50 gram raketsla
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk