Allergie informatie: Komkommersalade met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 250-300 gram zalmfilet (zonder huid, vers of diepvries)
- 1 grote komkommer
- 2-3 takjes dille
- 150 milliliter zure room
- 4 eetlepels melk
- 3-4 eetlepels citroensap
- zout
- peper
- 1-2 theelepels suiker
- 1 eetlepel olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Komkommersalade met zalm
- Allergieen informatie