Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipsalade recept
Kipsalade recept

Kipsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kippenvlees en appel in blokjes snijden. Gesneden champignons en partjes manderijnen (uit laten lekken) en met elkaar vermengen. Op smaak brengen met slagroom, kerry mayonaise, zout en aroma. Bij het serveren wat reepjes kip kruisling op de salade leggen met manderijnen en gehakte peterselie. Rond de salade verder garneren met sla, gesneden champignons, plakjes ei en tomaat. Kerry mayonaise maken van wat mayonaise, kerry, slagroom, schijf ananas, gembernootjes,droge witte wijn,peper,zout en worchestersaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven