Allergie informatie: Groene salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 Hollandse kropsla
- 1 middelgrote, witte ui
- 100 gram prinsessenboontjes
- 0,5 komkommer
- 1 groene paprika
- 50 gram kappertjes
- 12 groene olijven
- 1 eetlepel gehakte, verse peterselie
- 2 hard gekookte eieren
- voor de dressing:
- 10 centiliter olijfolie
- 5 centiliter ciderazijn
- enkele druppels limoensap
- 1 theelepel honing
- 0,5 eetlepel gehakte selderij
- zout
- peper
Meer Recepten
- Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Sellerie/notensalade
Met selleriesalade, bleekselderij en studentenhaver uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - alyk - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Groene salade
- Allergieen informatie