Allergie informatie: Geitenkaas met groene aspergetapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eieren
- 40 gram Parmezaanse kaas
- 200 gram geitenkaas of 4 geitenkaasjes
- 1/2 deciliter olijfolie
- 40 gram kappertjes
- 10 gram sjalot
- 1/4 bos basilicum
- 1/4 kropsla
- 1/4 lollo rosso
- 4 zongedroogde tomaten
- 200 gram groene asperges
- 1,5 deciliter kruidendressing of knoflookdressing
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Geitenkaas met groene aspergetapenade
- Allergieen informatie