Allergie informatie: Fusillisalade met salami en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo fusilli (of macaroni)
- 4-6 knoflookteentjes
- bosje lente-ui
- 6 paprika's (rood, groen en geel)
- 8-10 dikke plakken salami (circa 500-600 gram)
- zout
- peper
- 6 eetlepels mayonaise
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Fusillisalade met salami en paprika
- Allergieen informatie