Allergie informatie: Franse salade met paprika en ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 dikke plak gekookte achterham (circa 200 gram)
- 1 wortel, geschrapt
- 1 stengel bleekselderij, geschild
- 4 bladen witte kool
- 1 rode paprika, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden
- klein bosje peterselie
- 100 gram ananas, in blokjes
- CURRYDRESSING:
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 4 eetlepels mayonaise
- 100 milliliter yoghurt
- 2 theelepels vloeibare honing
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Franse salade met paprika en ham
- Allergieen informatie