Allergie informatie: Chinese koolsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/2 chinese kool, in sliertjes
- 250 gram tonijnsteak, in plakjes
- 200 gram zeevruchtencocktail
- 4 lente uitjes, in ringetjes
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
- Voor de saus:
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel mosterd
- 4 eetlepels visbouillon, afgekoeld
Meer Recepten
- Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Witte koolsalade met paprika
Met witte kool, paprika en prei uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Salades - breemer
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Chinese koolsalade
- Allergieen informatie