Allergie informatie: Ananas-mangosalade met pekelvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 halve plakken ananas, rest ananas in blokjes
- 1 groene paprika, in heel dunne schilfers (dunschiller)
- 2 eetlepels mosterd
- 1 deciliter ananassap
- 0,5 eetlepel azijn
- 2 eetlepels dille, vers gehakt
- zout
- peper
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 200 gram pekelvlees, in reepjes
- 1 mango, in blokjes
- 50 gram kersen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Ananas-mangosalade met pekelvlees
- Allergieen informatie