Allergie informatie: Rundergehaktballetjes in yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rundergehakt
- 1 ei
- 1 eetlepel paneermeel
- rasp van 1 limoen
- 1 theelepel Worchestersaus
- zout en peper
- 1 sjalotje
- 2 takjes munt
- 1 knoflookteentje
- 1/2 deciliter olie
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 1,5 theelepel maïzena
- 1 deciliter sinaasappelsap
- 1 deciliter yoghurt
- 4 pitabroodjes
Meer Recepten
- Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer - Vleessaus van gehaktballetjes, boerengroenten en bladselderij
Met rundergehakt, prei en wortel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - bettyvandijk - Gepofte aardappel met yoghurtsaus
Met aardappelen, creme fraiche en magere yoghurt uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - Kimberlayy - Gegratineerde gehaktballetjes
Met rundergehakt, knoflook en mozzarella uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vlees - bettyvandijk - Broccoli met yoghurtsaus
Met broccoli, courgette en yoghurt uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Rundergehaktballetjes in yoghurtsaus
- Allergieen informatie