Allergie informatie: Runderbouillon met kruidenpannenkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,25 knolselderij
- 2 wortels
- 1 grote prei
- 1 tomaat
- 500 gram runderpoulet
- 1 mergpijp
- zout
- peper
- 1 theelepel peperkorrels
- 1 laurierblad
- 2 kruidnagels
- 0,5 bosje peterselie
- 1 bosje bieslook
- 50 gram bloem
- 175 milliliter melk
- 2 eieren
- nootmuskaat
- 2-3 theelepels boter
- eventueel 2 eetlepels cognac
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Runderbouillon met kruidenpannenkoek
- Allergieen informatie