Allergie informatie: Rode zalm mousse
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 komkommer
- 2 eetlepels vinaigrette
- 3 theelepels gelatine
- 3 eetlepels heet water
- 250 gram rode zalm
- 1 eetlepel mayonaise
- 155 milliliter gekoelde, stijfgeslagen slagroom
- peper en zout
- sla, plakjes tomaat en schijfjes citroen voor de garnering
- een paar druppeltjes rode voedingskleurstof
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Rode zalm mousse
- Allergieen informatie