Allergie informatie: Quiche Loraine met broccoli en geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de bodem:
- 200 gram meel
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel bakkersgist (poeder)
- 100 gram boter
- 10 centiliter water
- voor de vulling:
- 1 pot crème fraiche (15%) (halve liter)
- 3 eieren
- 1 rol geitenkaas
- 500 gram broccoli, zeer gaar gekookt
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Quiche loraine met broccoli en geitenkaas
- Allergieen informatie