Pittig voorafje van peer met walnoten en gorgonzola

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak een bergje van de zeer dun gesneden en leg hier omheen de peer die volledig zijn vorm heeft behouden maar is gesneden in mooie schijfjes.
  2. Zelfs de schil zit er nog op maar doordat u 'm zo fijn heeft "getranceerd" proeft u de schil heel goed maar nagenoeg blijft daar niets van hangen zoals wanneer een peer "uit 't vuistje" eet.
  3. Het smelt als het ware op de tong weg.
  4. Hak de fijn met bijvoorbeeld een Mezzaluna of met een ander messoort.
  5. Strooi dit over het bergje heen, druppel er de walnotenolie over en leg de gorgonzola er speels bij.
  6. Maak het geheel af met wat druppeltjes creme.
  7. Dit is een nieuwe variatie op de azijn en is iets dikker qua substantie maar voller van smaak en dus absoluut niet zuur meer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gorgonzola kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in gorgonzola kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in gorgonzola kaas
  • walnoten en notenolie is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gorgonzola kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in gorgonzola kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
83 kcal
4%332 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittig voorafje van peer met walnoten en gorgonzola