Allergie informatie: Krabsalade (van verse krabpoten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600-700 gram verse krabpoten
- 1 kleine krop sla
- 2-3 tomaten
- 1-2 hard gekookte eieren
- eventueel beetje rucola
- peper en zeezout
- voor de dressing:
- 1 eetlepel citroensap
- zout en peper uit de molen
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel fijn gesneden bieslook
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Krabsalade (van verse krabpoten)
- Allergieen informatie