Allergie informatie: Zalmtartaar met komkommersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gerookte zalm plakken
- 200 gram gerookte zalm stukjes (tot tartaar gehakt)
- 1/16 liter lichtgeslagen ongezoete slagroom
- 12 centimeter komkommerreepjes (zonder schil en zaadlijsten)
- 5 centimeter lente-ui (zeer fijn gehakt)
- bieslook (gehakt)
- zout
- peper
- citroensap
- aroma
- dille (gehakt)
- forellenkuit
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Zalmtartaar met komkommersaus
- Allergieen informatie