Allergie informatie: Zalmfilet met dillesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stukken zalmfilet van 500 gram per stuk
- 25 gram zeezout
- 3 eetlepels suiker
- takjes dille
- 2 eetlepels extra suiker
- 2 eetlepels witte wijazijn
- 2 eetlepels honingmosterd
- 4 eetlepels dille
- 6 eetlepels olijfolie
- 30 gram verse dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Zalmfilet met dillesaus
- Allergieen informatie