Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spoom recept
Spoom recept

Spoom


Ingrediënten


Bereidingswijze


In pan 100 mililiter water met basterdsuiker aan de kook brengen en suiker al roerend laten oplossen. Suikerwater laten afkoelen en witte wijn met 50 mililiter citroenspa erdoor roeren. Mengsel in diepvriesdoos overdoen en in vriezer in minstens 8 uur laten bevriezen (niet roeren). Sinasappels dik schillen, partjes tussen vliezen uitsnijden en sap in een kommetje opvangen. Sinaasappelpartjes in opgevangen sap in kom bewaren. Bereiden: Vier stevige glazen 10 minuten in vriezer leggen. Sorbetijs 10 minuten in koelkast zetten. Met ijsbolletjestang bolletjes witte-wijnsorbet in koud glas scheppen. Sinaasappelpartjes rondom sorbet scheppen.

Allergenen Informatie

Voor dit spoom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven