Allergie informatie: Pittige Antilliaanse surimi
Terug naar het receptIngrediënten
- surimisticks, hoeveelheid aanpassen aan aantal personen
- 1 a 2 uien, in ringen of wat kleiner gesneden
- cajunkruiden naar smaak
- 1 a 2 verse Spaanse pepers, in stukken, ontdaan van zaadjes
- (witte wijn)azijn
- mayonaise
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Pittige antilliaanse surimi
- Allergieen informatie