Allergie informatie: Konijnpaté in rode wijn-cognacmarinade
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram konijn zonder botten
- 3,75 deciliter rode wijn
- 50 milliliter cognac
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 sjalotjes
- 3 worteltjes
- 1 teentje knoflook
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 theelepel tijm
- 10 gedroogde pruimen
- 100 gram verse worst zonder vel
- 1 ei
- zout
- 50 gram vetspek
- 1 takje tijm
- 75 milliliter cognac
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Konijnpaté in rode wijn-cognacmarinade
- Allergieen informatie