Allergie informatie: Haringtartaar met asperge- en tuinkruidenmayonaise
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 haringen
- 75 gram wortel, in zeer fijne blokjes
- 75 gram prei, zeer fijn gesneden
- 4 asperges, gekookt in water met zout, laurier, witte wijn en citroensap
- 2 eetlepel mayonaise
- 4 eetlepel room
- gehakte kruiden (peterselie, selderij, bieslook, dille)
- 1 gesnipperde ui
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Haringtartaar met asperge- en tuinkruidenmayonaise
- Allergieen informatie