Allergie informatie: Garnalencocktail met Whiskysaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 mooie slablaadjes
- 1 grapefruit
- 350 gram garnalen
- 1 avocado
- 1 limoen
- 4 takjes peterselie
- voor de saus:
- 3 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels stijfgeklopte slagroom
- 1 eetlepel whisky
- 1 theelepel Worcestersaus
- 2 theelepels tomatenpuree
- 2 theelepels citroensap
- tabasco of cayennepeper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Garnalencocktail met whiskysaus
- Allergieen informatie