Allergie informatie: Garnalen met bosuitjes en zoetzure saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepes gembersiroop
- 2 eetlepels natuurazijn
- 2 deciliter visfond (AH)
- 3 bakjes cocktailgarnalen a 125 gram - (AH)
- 1 eetlepel Japanse mix (Silvo)
- 6 bosuitjes
- 1 vleestomaat
- 3 eetlepels (sesam) olie
- 1 eetlepel sesam zaad
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Garnalen met bosuitjes en zoetzure saus
- Allergieen informatie