Allergie informatie: Garnaaltjes en zalm, gevangen in een flensje met mosterd-dille dressing en bieslook crème-fraîche
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram Hollandse garnalen
- 500 gram zalm (gerookt of gemarineerd)
- crème fraîche
- 4 flensjes
- 1 bosje bieslook
- 1 bosje dille
- 1 eetlepel grove mosterd
- 3 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel azijn
- zout
- peper
- suiker of gembersiroop naar smaak
- sla voor de garnering (bijvoorbeeld frisée)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie