Allergie informatie: Carpaccio van gerookte zalmfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gerookte zalmfilet
- 200 gram veldsla
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- 1 theelepel Franse mosterd
- zout
- 125 gram trostomaatjes
- 2 augurken
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 2 pistoletje
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Carpaccio van gerookte zalmfilet
- Allergieen informatie