Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Voor de aardappelsalade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Meng de , de , de , de en de voor de carpaccio-dressing door elkaar.
  2. Leg de plakjes gerookte in een cirkel op het bord en besprenkel ze met de dressing.
  3. Kook de gaar en snijd ze in kleine blokjes.
  4. Verwarm de en meng deze met de , de en wat peper.
  5. Voeg hierna de olie en de toe en roer ze door de dressing.
  6. Roer als laatste de aardappelblokjes er doorheen tot een aardappelsalade.
  7. Leg op het midden van de een metalen ring met een doorsnede van ca. 5 centimeter en vul deze met de aardappelsalade.
  8. Neem vervolgens de ring weg en serveer het gerecht.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd en mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, suiker, azijn, mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • bouillon en zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker recept, al is het natuurlijk, door de yoghurt, niet geschikt voor mensen met koemelkallergie / lactoseintolerantie. Ik heb zelf de yoghurt vervangen door koksroom van alpro soya verwarmd en ing... Lees reactie
jaapstar 13 april 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
198 kcal
9%792 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade