Allergie informatie: Bruschetta
Terug naar het receptIngrediënten
- ciabatta of stokbrood, in sneden van 2 centimeter
- 2 teentjes knoflook, geroosterd en gepureerd
- 440 gram roma tomaten, in blokjes gesneden.
- 1 kleine rode ui, fijngehakt.
- 1 eetlepel basilicum, fijngehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- zout
- zwarte peper, versgemalen
Meer Recepten
- Bruschetta met tomaat en ham voor bij de bbq
Met ciabatta, tomaat en parmaham uit Nederland
8 porties - 30 minuten
BBQ - bettyvandijk - Bruschetta met tomaat en basilicum
Met boterhammen, tomaten en knoflook uit Italie
8 porties - 10 minuten
Koud - sanneb - Bruschetta met witte bonen
Met witte bonen, romanesco en radicchio uit Italie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - danny26zwolle - Champignon met gehakt
Met champignon, gehakt en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - bregjesb - Snelle zelfgemaakte jus
Met margarine, speculaas en bruschetta uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Veganistisch - Vageterrier
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Bruschetta
- Allergieen informatie