Allergie informatie: Bonbon van zalm met dille saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gerookte zalm
- 200 gram verse zalm
- 1 sjalot
- lollo rosso sla
- dille
- peper en zout
- voor de saus:
- 1 deciliter witte wijnazijn
- 1 sjalot
- 2 deciliter visbouillon
- 1 deciliter olie
- 3 eidooiers
- peper en zout
- verse dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Bonbon van zalm met dille saus
- Allergieen informatie