Allergie informatie: Baskische crème van schapenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram geraspte Baskische schapenkaas (Osseau-Iraty)
- 2 plakken Bayonne ham
- 100 gram vloeibare room
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 dessertlepel pikante paprikapoeder
- 1 grote rode paprika
- 1 middelgrote ui
- 1 teentje knoflook
- 1 deciliter kippenbouillon
- 2 deciliter vloeibare room
- zout
- peper uit de molen
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Baskische crème van schapenkaas
- Allergieen informatie