-
Moet je hete thee gebruiken of koude?
Rian gaf dit recept 4/5 sterren
-
Hij is helemaal goed geworden. Goed gerezen en de smaak deed me denken aan Indische cake. Had wat te weinig rozijnen en heb er toen nog een appeltje en wat kardemom aan toegevoegd. Heel lekker.
Micha1 gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Kijk, van zo'n recept wordt ik echt warm, geniaal in zijn eenvoud.
Manlief schudde al ja toen ik voor stelde om deze cake te gaan bakken:-)
Ik ga straks aan de slag in de keuken en zal berichten hoe het vergaan is.
Groetjes Micha
Micha1 gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Ik heb deze cake gemaakt. Hij kwam super mooi uit de oven. Heb erin geprikt met een breinaald of hij goed gaar was en dat was hij. Alleen nadat hij een tijdje op het aanrecht had staan afkoelen was hij knoerthard geworden. Het leek wel een baksteen. Wie weet hoe dit kan??
Jantina gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ook met cranberries en gember super lekker!
Jannie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hi Nicolette,
De hagelslag smelt en neemt geen vocht op.
De rozijnen nemen wel vocht op, waardoor de cake droger wordt.
De luchtigheid komt van de suiker, de smeuïgheid van het vocht in de rozijnen.
George gaf dit recept 5/5 sterren
-
Lekker! Ik heb mij precies aan dit recept gehouden en het is prima gelukt. Nu ga ik experimenteren met cranberries en gember i.p.v. rozijnen.
Jannie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Kan iemand mij vertellen welke hoeveelheden ik precies moet toepassen. Is het echt 1 koffiekopje van alles of heeft iemand de grammen/ml voor mij aub! Heb net geprobeert er 1 te maken maar de cake rijst totaal niet.
Mijn hoeveelheden waren (dit naar aanleiding van een omrekentabel).
150 ml thee
105 gr gele bastertsuiker
160 gr zelfrijzende bloem
en ik had voor de verandering 120 gr hagelslag gebruikt ipv rozijnen.
Ik vind de cake erg papperig van binnen.
Iemand tips?
Alvast bedankt.
Nicolette gaf dit recept 5/5 sterren