Allergie informatie: Kip-dragon ovenpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet
- 1 liter kippenbouillon (van tablet)
- 25 gram boter
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook,fijngesneden
- 250 gram kastanjechampignons in plakjes
- 100 milliliter droge witte wijn
- 150 gram verse roomkaas met kruiden
- 2 theelepels gedroogde dragon
- 1 ei, losgeklopt
- 4 plakjes bladerdeeg (diepvries) ontdooid
- 4 ingevette ovenpotjes of pannetjes
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Kip-dragon ovenpotje
- Allergieen informatie