Allergie informatie: Kalkoenragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter kippenbouillon (van een tablet)
- 1 takje bladselderij
- 250 gram kalkoenfilet
- 25 gram boter
- 1 theelepel kerriepoeder
- 25 gram tarwebloem
- 125 gram slagroom
- 75 gram doperwtjes (diepvries)
- 0,25 rode paprika, in piepkleine stukjes
- 2 eetlepels bieslook, geknipt (C1000 vers is het elkkerst)
- 4 ragoutschelpen (merk: Jos Poel)
Meer Recepten
- Kalkoenragout met pasta
Met kalkoenfilet, champignons en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Hapjes - jaccor - Paprika-kalkoenragout met kaas
Met spaghetti, paprika's en kalkoenfilet uit Nederland
3 porties - 1 uur
Ovenschotels - bettyvandijk - Kalkoenragout met paddenstoelen
Met snelkookrijst, kalkoenfilet en champignons uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Kalkoenragout met wortel
Met kalkoenfilet, wortels en champignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Kalkoenragout
- Allergieen informatie