Ham en kippannekoekjes

Ingrediënten

+ -
print

Voor de flensjes:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak een glad beslag van de met het , het en de helft van de .
  2. Verdun het beslag met de rest van de en de .
  3. Laat wat of in de koekepan heet worden en giet ca. 2 eetlepels van het beslag in, zodat de bodem met een laagje bedekt is.
  4. Keer als de onderkant bruin en de bovenkant droog is.
  5. Bak tweede kant.
  6. Houd de pannekoek warm door hem bijvoorbeeld op een bord te leggen op een pan met kokend water, afgedekt met aluminiumfolie.
  7. Leg tussen iedere pannekoek een stukje vetvrij papier om plakken te voorkomen.
  8. Bak 8 pannekoeken.
  9. Smelt de , roer de erdoor, voeg bij gedeelten de toe en roer het tot de saus glad en gebonden is.
  10. Roer de fijngesneden en kip erdoor.
  11. Maak het op smaak af.
  12. Verdeel het vulsel over de pannekoekjes en rol ze op.
  13. Geef ze gegarneerd met (gebakken) plakjes tomaat en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, boter, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
320 kcal
16%1280 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
1%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
2%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ham en kippannekoekjes