Allergie informatie: Gevulde boschampignons met ricotta
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram ricotta
- geraspte schil van 1 citroen
- 1 rode Spaanse peper (vers)
- zeezout
- zwarte peper uit de molen
- 2 eetlepels fijngehakte verse oregano
- 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 8 grote boschampignons
- 4 centiliter olijfolie
- 2 centiliter witte balsamicoazijn
- 1 bosje rucola
- geraspte Parmezaanse kaas om te garneren
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gevulde boschampignons met ricotta
- Allergieen informatie