Allergie informatie: Gevulde avocado met garnalen, tomaat en yoghurt
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 vleestomaten
- 10 gevulde groene olijven
- 3 eetlepels gesnipperde basilicum
- 2 rijpe avocado's
- 100 gram gepelde garnalen
- voor de dressing:
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 4 eetlepels yoghurt
- zout en
- (versgemalen)peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gevulde avocado met garnalen, tomaat en yoghurt
- Allergieen informatie