Allergie informatie: Gepocheerde kabeljauw in bouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 milliliter groentenbouillon
- flink mespunt chilivlokken
- 1 sjalot
- 200 gram ovale kerstomaten
- 125 gram sugarsnaps
- 2-3 takjes peterselie
- 4 mooie stukken kabeljauwfilet van circa 125 gram elk.
- 1 theelepel sojasaus.
Meer Recepten
- Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Kabeljauw met kruidenkorst
Met kabeljauwfilet, limoen en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gepocheerde kabeljauw in bouillon
- Allergieen informatie