Allergie informatie: Gegrilde tomaten met garnalen mayonaise
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 pomodori tomaten
- olijfolie
- zout/peper
- balsamico azijn
- garnalen mayonaise:
- 150 gram garnalen (gepeld)
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels kwark
- wat citroensap
- 0,25 bosje bieslook
- peper/zout
- lollo rosso om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gegrilde tomaten met garnalen mayonaise
- Allergieen informatie