Allergie informatie: Garnalencocktail met gepofte kerstomaatjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kerstomaatjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 citroen
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels ketchup
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 1 eetlepel whisky
- 1 krop frisée sla
- 200 gram gekookte cocktailgarnalen
- 2 eetlepels tuinkers, van het bede geknipt
- 2 takjes bladpeterselie (alleen de blaadjes)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Garnalencocktail met gepofte kerstomaatjes
- Allergieen informatie