Allergie informatie: Fricandeau met artisjokkentapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pot gemarineerde artisjokharten (190 gram), uitgelekt
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel citroensap
- 200 gram fricandeau (vleeswaren)
- 50 gram veldsla
- 2 eetlepels kappertjes
- keukenmachine of staafmixer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Fricandeau met artisjokkentapenade
- Allergieen informatie