Allergie informatie: Coquille St. Jacques met ijsbergsla
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 a 8 coquilles St. Jacques (diepvries zonder schelpen)
- 1/2 krop ijsbergsla, grof gesneden
- 0,5 rode paprika, in blokjes
- 5 basilicumblaadjes, in reepjes
- 1 teentje knoflook, gehakt
- 10 a 13 eetlepels olijfolie
- zeezout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Coquille st. jacques met ijsbergsla
- Allergieen informatie