Allergie informatie: Casselerrib met tonijnsaus en gevulde eieren
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren
- 2 takjes basilicum
- 6 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel tomaten puree
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 80 gram tonijn (blik, in water)
- 3 eetlepels melk
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels kappertjes (pot)
- enkele blaadjes kropsla
- 200 gram casselerrib (vleeswaren)dunne plakken
- spuitzak, met stervormig mondje
- staafmixer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Casselerrib met tonijnsaus en gevulde eieren
- Allergieen informatie