Allergie informatie: Zalmhapje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel verse dille, fijngesneden
- 1 theelepel witte basterdsuiker
- 2 stukken Schotse zalmfilet (à 150 gram)
- 100 gram gerookte zalm, in reepjes
- 0,5 bakje ricotta (kaas, à 250 gram)
- 1 theelepel citroenschil, geraspt
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 limoen, in partjes
- Materialen:
- huishoudfolie
- grillpan
Meer Recepten
- Zalmhapje
Met zalm, wrap en komkommer uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - alyk - Zalmhapje op licht roggebrood
Met licht roggebrood, zalmfilet en roomkaas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Hapjes - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Zalmhapje
- Allergieen informatie